Ontdek de wereld van IT in onze virtuele wereld CollowLand!

Crowdfunding van Collow

Sinds kort zijn we gestart met een crowdfunding campagne op Crowd About Now. Met deze crowdfunding willen wij het platform verder ontwikkelen met nieuwe trainingen en het jobmatching-systeem. Om dit te realiseren hebben wij jouw hulp nodig. De hulp van de crowd!

Collow Crowdfunding

Waarom doen we crowdfunding?

Het ontwikkelen van trainingen en een jobmatching-systeem kost veel middelen. Om het platform gratis te kunnen houden voor gebruikers zijn we op verschillende manieren op zoek naar funding voor Collow. Een belangrijk onderdeel daarvan is om €50.000 op te halen bij de crowd. Dit doen we omdat we naast jouw financiële bijdrage, ook zeer geïnteresseerd zijn in suggesties, feedback en ideeën van onze achterban. Op die manier bouwen we aan een community van investeerders en natuurlijk krijg je daar ook wat voor terug. Naast een rente van 6% komt iedere investeerder op onze wall of fame en kun je als allereerste talent scouten en werven op Collow.

Wat doen wij met de investering?

Op ons e-learning platform kun je IT-trainingen volgen en jouw kennis in IT verbreden. Je kunt jezelf ontwikkelen en oriënteren over het werken in de IT-industrie. Maar waar hebben wij jouw hulp nou precies bij nodig?

Wij willen het platform compleet maken en dat kan niet zonder het jobmatching-systeem. Ons doel is het verbinden van cursisten met organisaties en om dat voor elkaar te krijgen moet iets compleet nieuws worden ontwikkeld. Het job-matchingsysteem werkt op een manier die de cursist volledig anoniem houdt: er wordt enkel gematcht op basis van vaardigheden. Daarnaast zijn er nog veel meer IT-trainingen nodig zodat cursisten zichzelf tot op hoog niveau kunnen scholen middels e-learning.


Wil jij bijdragen aan het revolutioneren van de IT-arbeidsmarkt en wil jij het enorme aantal IT-talenten in Nederland een kans bieden om hun carrière te starten in tech? Investeer dan in Collow! Wij waarderen de steun enorm. Bekijk onze campagne op Crowd About Now om te investeren!

Bekijk de Collow Crowdfunding

Om je de beste ervaringen te bieden, gebruiken we technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Als je geen toestemming geeft of je toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden. Lees voor meer informatie ons privacy-en cookiebeleid