Ontdek_Tech

Ontdek_Tech is nu Collow

Welkom op Collow! Dat had je waarschijnlijk niet verwacht. Je bent hier terecht gekomen vanaf een linkje dat verwees naar Ontdek_Tech. Maar Ontdek_Tech bestaat niet meer.

Ontdek_Tech was ons bèta e-learningplatform. Hier konden de eerste gebruikers trainingen volgen en kennis maken met de wereld van IT. Het platform was echter niet flexibel genoeg om al onze ambities waar te maken. Daarom hebben we in de tussentijd een volledig nieuw platform ontwikkeld, waar jij je nu op bevindt.

Meld je aan en volg al onze trainingen, helemaal gratis!

Aanmelden

E-learning en job matching in één

Op Collow vind je alle trainingen die we ook op Ontdek_Tech aanboden. Het verschil is dat er op Collow nog heel veel nieuws toegevoegd wordt.

Bijvoorbeeld een scoutingsysteem waarmee je gescout kan worden voor IT-functies op basis van jouw leerprogressie! Daarnaast verschijnen er regelmatig nieuwe trainingen op Collow, want je bent nooit uitgeleerd!

Benieuwd welke functionaliteiten je in de toekomst nog meer kunt verwachten? Bekijk dan onze roadmap.

Roadmap

Om je de beste ervaringen te bieden, gebruiken we technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Als je geen toestemming geeft of je toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden. Lees voor meer informatie ons privacy-en cookiebeleid