Voor bedrijven

Frustrerend hè?

Je wilt je bedrijf laten groeien en je IT-team uitbreiden, maar het wordt steeds moeilijker om getalenteerde IT-professionals te vinden. Met Collow krijg je een voorsprong door talent te scouten en hen te benaderen voordat concurrenten ze opmerken.

Hoe werkt het?

1. Deelnemers leren de wereld van IT kennen en ontdekken welke IT-richting het best bij hen past.

2. Deelnemers volgen IT-cursussen op het gebied van hun interesse en verdienen certificaten.

3. Bedrijven scouten talenten op basis van hun certificaten, leerprogressie en locatie.

4. Bedrijven werven deelnemers voor hun IT-vacatures.

Hoe helpt Collow?

Laten we eerlijk zijn: goede en gemotiveerde IT-professionals vinden is moeilijk. Toch zoeken bedrijven vaak alleen toekomstige werknemers onder IT-afgestudeerden. Collow opent de deur naar een nieuwe pool van talent: leergierige starters die zichzelf ontwikkelen in de IT.

Hun achtergronden zijn divers. Van hobby programmeurs tot mensen die zich willen omscholen naar IT of afgestudeerden die hun carrière willen verleggen naar IT.

Hun doel is hetzelfde: "Mijn kennis ontwikkelen en een carrière starten in de IT". Na een paar maanden worden deze talenten vanzelf opgemerkt door recruiters en HR-medewerkers, die altijd op zoek zijn naar IT’ers. Gelukkig heb jij deze talenten al vroegtijdig gescout en contact opgenomen met veelbelovende talenten.

Abonneren op Collow

Op dit moment ben jij een van de eersten die Collow heeft ontdekt! Het platform is net gelanceerd en we zijn nog druk bezig met genereren van gebruikers en het uitbreiden van trainingen. Zodra voldoende gebruikers serieuze leervorderingen hebben bereikt openen we Collow for Business.

Draag je veel expertise over in je bedrijf en zou je dit ook willen faciliteren? We zijn ook bezig met het ontwikkelen van een whitelabel variant van Collow zodat je je eigen whitelabel Academy kunt inrichten.

De eerste MVP van Collow for Business komt wordt gelaunched in Q1 van 2024.

Wil je op de hoogte blijven van de lancering van Collow for Business en de whitelabel Academy? Houd dan de website in de gaten!

Om je de beste ervaringen te bieden, gebruiken we technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Als je geen toestemming geeft of je toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden. Lees voor meer informatie ons privacy-en cookiebeleid