Hoe werkt Collow?

Volg gratis trainingen

Als deelnemer kun jij op Collow gratis trainingen volgen en meer leren over IT en programmeren. Als je een account maakt zorgen wij ervoor dat jouw leertraject en -voortgang opgeslagen blijft. Deze gegevens gebruiken wij om jouw account in de toekomst volledig anoniem te kunnen tonen aan organisaties. Alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven natuurlijk. Organisaties kunnen dan op basis van jouw resultaten, vaardigheden en leervoortgang een contactverzoek doen. Zo kun je tijdens het leren gescout worden en misschien wel jouw eerste IT-baan vinden! Ben je benieuwd wat voor trainingen wij aanbieden? Bekijk dan het trainingsoverzicht.

Bekijk het trainingsoverzicht

Volg studenten

Organisaties kunnen zich in een later stadium van het platform abonneren op Collow. Je krijgt daarmee toegang tot een talentpool waarin je leerprogressie en vaardigheden kunt zien groeien. Bereikt iemand een skillset waarmee deze persoon interessant is voor jouw vacatures? Doe dan een reach-out en vind jouw toekomstige IT’ers op Collow! Wil je meer informatie over hoe organisaties Collow kunnen gebruiken? Ga dan naar de pagina voor bedrijven voor meer informatie.

Voor bedrijven

De eerste versie

Je bekijkt nu de eerste versie van het platform. Wij noemen dat een MVP (Minimum Viable Product). Dat betekent dat nog niet alle features beschikbaar zijn en dat we druk bezig zijn om de nieuwe features toe te voegen. Dit is voordelig voor jou als gebruiker, want jij kunt nu al wel gewoon beginnen met trainingen volgen! Daarnaast lever je met jouw feedback een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het platform. Ben je benieuwd welke features er aan komen? Bekijk dan de roadmap.

Meer weten over Collow?

Leer ons kennen en lees onze visie en kernwaarden.

Over Collow

Om je de beste ervaringen te bieden, gebruiken we technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Als je geen toestemming geeft of je toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden. Lees voor meer informatie ons privacy-en cookiebeleid